sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ja nyt sitten lisää siitä projektista...

Kaikki alkoi oikeastaan jo vuonna 2006 kun tapasin rakkaan aviomieheni, jonka intohimoja ovat matkustus, matkustus ja matkustus. Tämä rakas harrastus vei meidät molemmat ensi hospitalityclub.org nimiselle nettisaitille, jossa matkustamista harrastavat ihmiset tarjoavat majoitusta/etsivät majoitusta. Mutta lyhyestä virsi kaunia, menin erääseen HC-clubin järjestämään tapaamiseen kesäll 2006 ja törmäsin Keijoon. Ennen kuin maa oli kiertänyt auringon, asuin jo Joensuussa, ja ennenkuin maa oli heittänyt toisen rinksansa, omistimme jo asunnon ja koiran. Ja kun maa oli heittänyt viisi rinksaansa auringon ympäri, olimmekin yhtäkkiä pienen tytön vanhempia.

No, silloin joskus edellisessä elämässä puhuimme, että mennään naimisiin ja sitten tehdään iso irtiotto jonka jälkeen asetumme jonnekin päin koirinemme. Eräs pieni yllätys, tarkalleen 48 cm ja 3675g, kuitenkin muutti suunnitelmia radikaalisit. Irtiotto vaipui jonnekin kauas mielen pohjukkaan, tullaakseen aivojen aktiivisempaan käsittelyyn kesällä 2012.

Olin Tukholmassa rakkaitten siskojeni kanssa, joista toinen oli lähdössä Australiaan syksyllä AuPairiksi. Satuin lausumaan siskolle ääneen, että jos kerron miehelleni että lähdetäänkö messiin, hän on parin viikon päästä luonut Excel-taulukon, jossa on päivämääriä myöten pitävä suunnitelma matkan toteuttamiseksi. Ja olin oikeassa. Huhtikuussa 2013 matkaamme siskon luo Australiaan. Tarkoitus olisi olla 3kk ja katsoa sitten tilanne uudestaan. Paluulento on takaisin avoimella päivämäärällä. Itse olen kuitenkin päättänyt, että paluulento kyllä käytetään, kunhan ensin vähän huilataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti